Uw browser versie is niet langer ondersteund door Stichting tegen Kanker!

Om Stichting tegen Kanker en al zijn functies te kunnen gebruiken, moet u een recente browser gebruiken. Om uw huidige browser te upgraden of om een nieuwe te installeren, gebruik de volgende iconen.

Microsoft Internet Explorer Google Chrome Apple Safari Mozilla Firefox

Levenslopen voorjaar:

 

  • Indienen van projecten van 3/02 t.e.m. 8/07/2020 

 

Levenslopen najaar:

 

  • Indienen van projecten van 3/08 t.e.m.16/12/2020

 

 

 

Levenslopen in uw buurt

 

Uw Regiocoördinator.

 

Reglement 2020

Home  |   Een aanvraag indienen  |   Mijn Account fr/nl

Grants Stichting tegen Kanker

Welkom op onze website voor het indienen van een project in het kader van de "Levensloop Grants".

Levensloop Grants 2020

Om de lokale gemeenschappen die Levensloop organiseren te bedanken voor hun opmerkelijke inspanningen in de strijd tegen kanker en om Vechters ook buiten het Levensloopweekend te ondersteunen wil Stichting tegen Kanker een deel van de ingezamelde fondsen gebruiken om lokale initiatieven die ten goede komen aan de patiënten en hun naasten te steunen!

Deze “Levensloop Grants” zijn een manier om tegemoet te komen aan de lokale noden op het terrein die niet binnen de huidige ondersteuningsmogelijkheden van de Stichting tegen Kanker passen.

De rest van de ingezamelde middelen blijft natuurlijk gaan naar de missie van Stichting tegen Kanker: financiering van wetenschappelijk onderzoek, sociale ondersteuning voor patiënten en hun naasten, preventie en het verstrekken van correcte informatie.

Wie komt in aanmerking voor een Levensloop Grant?

Alle actoren binnen het medisch en psychosociaal netwerk van een regio kunnen een aanvraag indienen voor steun aan een operationeel project dat bijdraagt aan het welzijn van patiënten en hun naasten. De mogelijke bestemming is doelbewust ruim gehouden om aan de lokale noden te kunnen beantwoorden.

In aanmerking komt elke projectaanvraag van minimaal € 1.000 en maximaal €5.000.

Een onafhankelijke jury zal bepalen welke projecten weerhouden zullen worden.

Wat uiteraard niet gefinancierd kan worden, is een project dat indruist tegen de ethische waarden en missie van Stichting tegen Kanker. Bij eventuele twijfel hierover kunt u terecht bij de regiocoördinator.

Wanneer kan men een project indienen?

Wegens het toenemende succes van de levenslopen, organiseren we twee oproepen per jaar .

Voor Levenslopen in het voorjaar van 2020 kunnen projecten ingediend worden van 3 februari t.e.m. 8 juli 2020. De laureaten worden bekendgemaakt eind september 2020.

Voor Levenslopen in het najaar van 2020 kunnen projecten ingediend worden van 3 augustus 2020 t.e.m 16 december 2020. De bekendmaking van de laureaten gebeurt eind februari 2021.

Hieronder vindt u een link naar het overzicht van de verschillende Levenslopen.

> Levenslopen in uw buurt

Alvorens uw project in te dienen vragen we u om het reglement van 2020 te lezen.

Mocht u nog vragen hebben betreffende het indienen van een levensloop Grant, dan kunt u steeds contact opnemen met de regiocoördinator.

Voor specifieke vragen of meer informatie betreffende Levensloop: [email protected]

Functionele Internetversies zijn: Explorer 11 en latere, Google Chrome, Safari, ….