Uw browser versie is niet langer ondersteund door Stichting tegen Kanker!

Om Stichting tegen Kanker en al zijn functies te kunnen gebruiken, moet u een recente browser gebruiken. Om uw huidige browser te upgraden of om een nieuwe te installeren, gebruik de volgende iconen.

Microsoft Internet Explorer Google Chrome Apple Safari Mozilla Firefox

Download hier, ter voorbereiding, het applicatieformulier voor:

 

Grants Levensloop 2019

  • Applicatieformulier Levensloop Grants: nog niet beschikbaar

 

 

Home  |   Een aanvraag indienen  |   Mijn Account fr/nl

Grants Stichting tegen Kanker

Welkom op onze website voor het indienen van een project in het kader van de "Levensloop Grants".

Binnenkort: Levensloop Grants 2019!

Om de lokale gemeenschappen te bedanken voor hun opmerkelijke inspanningen tegen kanker en om Vechters ook buiten het Levensloopweekend te ondersteunen wil Stichting tegen Kanker een deel van de ingezamelde fondsen gebruiken om lokale initiatieven - die ten goede komen aan de patiënten en hun naasten -  te steunen! De rest van de ingezamelde middelen wordt vanzelfsprekend ingezet voor de missie van Stichting tegen Kanker: ten eerste voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek, ten tweede voor sociale ondersteuning voor patiënten en hun naasten, ten terde voor preventie en ten slotte voor het verschaffen van correcte informatie. 

Deze “Levensloop Grants” zijn ook een manier om tegemoet te komen aan de lokale noden op het terrein die niet binnen de huidige ondersteuningsmogelijkheden van Stichting tegen Kanker passen.

Wie komt in aanmerking?

Alle actoren binnen het medisch en psychosociaal netwerk van een regio kunnen een aanvraag indienen voor steun aan een operationeel project dat direct bijdraagt aan het welzijn van de patiënten en hun naasten. De mogelijke bestemming is doelbewust ruim gehouden om in de realiteit te kunnen beantwoorden aan de lokale noden.

Projectaanvragen van minimaal €1.000 en maximaal €5.000 komen in aanmerking.

Wanneer kan men een project indienen?

Zal binnenkort worden gecommuniceerd.

 

Voor specifieke vragen of meer informatie: [email protected]

Functionele Internetversies zijn: Explorer 11 en latere, Google Chrome, Safari, ….